AMF & Yingjie Foods, et velkendt konditormærke i Kina, tæt samarbejde i 7 år

1Yingjie Foods Co., Ltd.er et velkendt wienerbrødsmærke i Kina, med speciale i produktion af dybfrosnedumplings, glutinous ris bolde, siu mai, Zongzi og andre wienerbrød produkter.Det er en moderne professionel dybfrosne fødevareproduktionsvirksomhed, der integrerer fødevareforskning, udvikling, produktion og salg.Det har en årlig produktion på 200.000 tons dybfrosne wienerbrød, tre intelligente produktionsværksteder og 25 produktionslinjer.Siden etableringen i 2018 har Yingjie Food Co., Ltd. bygget to intelligente produktionsværksteder og et automatiseret tredimensionelt kølelager med en lagerkapacitet på 20.000 tons, med et anlægsareal på 50.000 kvadratmeter.

3

AMFhar samarbejdet med Yingjie Foodsiden2016fra grundlæggelsen af ​​Yingjie's gamle fabrik til dens nye fabrik, som blev sat i drift i 2019. Med professionalisme og styrke,AMFer beæret over at være den første gruppe leverandører af Yingjie Foods.

Billeder af installationsstedet

4

AMFhar leveret Yingjie Food med one-stop-løsninger, tilpasninghurtigfryseudstyr og eftersalgsservice af høj kvalitet.Vi har samarbejdet med hinanden indtil nu, og har hvert år nye udstyrskontrakter.

en (1)

Hurtigfrysningsudstyret AMFhar leveret Yingjie omfatterdobbelttromle spiral frysere, enkelt spiral frysere, fluidiserede tunnel frysere, solide bånd tunnel frysere mv.Forskellige typer hurtigfrysemaskiner realiserer alle intelligent automatisk produktion og realiserer hele processen med hurtigfrysningsudstyr på værkstedet uden manuel betjening.

en (2)

Kombineret med Yingjie's store antal af højtemperatur madlavningsproduktionslinjer, realiserer den en effektiv og automatisk docking fra madlavning til forkøling til hurtigfrysning, hvilket i høj grad forbedrer produktionseffektiviteten og reducerer personaleadministrationsomkostningerne.

en (3)

Siden etableringen i 2015,AMFhar holdt fast i virksomhedskulturen med kvalitetskontrol og kunde først, og er vokset sammen med vores kunder.Under denne virksomhedskultur,AMFser frem til win-win samarbejde med dig.


Posttid: Dec-06-2022