Et indvendigt kig på Seafood Quick-Freeze produktionslinjen

Jason Jiang

Hej, jeg er Jason Jiang, grundlæggeren af ​​AMF, efter min eksamen fra universitetet, har jeg arbejdet i iqf fryserindustrien i mere end 18 år, koncentreret mig om forsknings- og designområdet.

I dag vil jeg hovedsageligt introducere produktionslinjen til hurtigfrysningsudstyr, som er meget udbredt i hurtigfrysningsprocessen af ​​fisk og skaldyr eller akvatiske produkter såsom rejer, fisk, hummer, kammusling, laks osv.

Et indvendigt kig på Seafood Quick-Freeze produktionslinjen (4)

Tunnelfryser

Tunnelfryser

Glasmaskine

Tunnelfryser

Hærdemaskine

Det første trin: Tunnelfryser

Tunnelfryser er en enkel struktur, højeffektivt fryseudstyr.Den anvendte lodrette luftstrømsfrysemetode sikrer jævn luftfordeling, hvilket resulterer i en mere ensartet skorpe og frysning.Fødevarer læsses på transportøren og ind i frysezonen, hvor højhastigheds-aksialventilatorer blæser luft gennem fordamperen lodret over produktoverfladen.

冻虾仁

Det andet trin: Isglasmaskine

Efter tunnelfryser bruger vi isglasmaskine, lad produkter, der kommer ud fra tunnelfryser, som er mindre end -18 ℃, komme ind i isglasmaskinen fyldt med 0 ℃ isvand.Isvandet vil blive fastgjort til overfladen af ​​produkterne.

 

Et indvendigt kig på Seafood Quick-Freeze produktionslinjen (6)
Et indvendigt kig på Seafood Quick-Freeze produktionslinjen (3)

Det tredje trin: hærdningsmaskine

Næste trin efter isglasmaskinen er hærdningsmaskinen, det er faktisk en simpel tunnelfryser, vi bruger hærdemaskinen til at fryse det påsatte isvand.Vandet ved 0 ℃ fastgøres til produktets overflade og integreres med produktet gennem hærdemaskinen.

Returnetbåndet på vores hærdende fryser er uden for bibliotekets krop, så isen på netbåndet smelter af sig selv i luften og ikke danner ispartikler.Vi har rig erfaring på dette område, kan tilbyde gratis design for at tilpasse den samlede produktionslinje i henhold til dine krav.

Et indvendigt kig på Seafood Quick-Freeze produktionslinjen (5)

Indlægstid: 16. maj 2023